Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Handelsbetingelser

Handelsbetingelser - betingelser ved handel hos Xpress Tryk

1. Priser

Alle priser på denne hjemmeside er ekskl. fragt, moms og evt. tegnestueomkostninger.Der tages forbehold for evt. udsolgte/udgået varer. Der tages ligeledes forbehold for evt. prisstigninger på varerne, f.eks. som følge af afgiftsændringer eller stigninger fra producenterne.


2. Levering

Hvis intet andet aftales, leveres varerne hurtigst muligt. Skal varerne bruges til en bestemt dato, bedes denne oplyst ved bestilling. Vi vil herefter hurtigst muligt svare tilbage på, om leveringen er mulig til den ønskede dato (Vi kan tit give svaret ved selve ordreplaceringen).

Det er ofte muligt at få
leveret som Ekspres eller Ultra Ekspres ordre. Du kan derved få leveret din ordre helt ned til 24 timer efter ordreafgivelsen. Vores produktionsapparat kan i sjældne tilfælde være fyldt. En Ekspres eller Ultra Ekspres ordre skal derfor altid bekræftes af din konsulent, før den er gældende.
Ekspres og Ultra Ekspres ordre koster ekstra hvis det skal produceres via overarbejde. Spørg din konsulent for tilbud.
 

3. Betaling

Hvis intet andet er aftalt, betales de bestilte varer på forskud eller i nogle tilfælde ved afhentning. Handler du fast med os er det muligt at blive oprettet som kontokunde, såfremt kreditgodkendelsen er positiv.

I nogle tilfælde er det også muligt at blive oprettet som kontokunde ved 1. bestilling. Spørg din konsulent, hvis det er aktuelt for dig.

Det er kun muligt at blive oprettet som kontokunde hvis du har CVR nr. og kan kreditgodkendes.

Har du EAN nr. vil du automatisk modtage din faktura elektronisk med betalingsfrist på 14 dage.


4. Eget kundetøj

Sker der fejl på varer leveret af kunden selv, hæfter Xpress kun for trykket/forædlingen. Hvis de af kunden leverede varer ikke er velegnet til tryk/forædling, ophører enhver hæftelse fra Xpress' side, og tryk/forædling skal stadig betales af kunden. Ofte er det ikke til at vurdere, om en vare er velegnet til videre forarbejdning. Vi opfordrer derfor til at købe produkterne hos os, da disse er specielt udvalgt til tryk/forædling.


5. Forsinkelse og fejlproduktion

Ved forsinkelse/fejlproduktion hæfter Xpress ikke for evt. tab ud over selve varen/forædlingen (dog med punkt 4's begrænsninger).
 

6. Reklamation

Ved evt. reklamation er Xpress pligtig til hurtigst muligt at undersøge varerne for at vurdere, om reklamationen er  berettiget. Er reklamationen berettiget, er Xpress forpligtet til at udbedre fejl/mangler (dog med punkt 4's begrænsninger).
 
7. Returnering af varer

Varer som ikke er forædlet, kan returneres indenfor 14 dage med tilbagebetaling af det fulde beløb, så længe varerne ikke er brugt, og så længe de returneres i ubrudt original emballage. Er varerne pakket ud og evt. brugt kortvarigt, vil der ikke blive refunderet det fulde beløb, men kun den værdi som vi mener varerne repræsentere

Ved varer der er forædlet bortfalder returretten. 

8. Lån og returnering af prøver

Prøver kan, efter aftale, lånes uden beregning, blot de bliver returneret i ubrugt stand senest 14 dage efter modtagelsen.

9. Varer med tryk/forædling

Ved varer med tryk/forædling forbeholder vi os ret til at levere +/- 10% af det bestilte antal. Kunden vil blive faktureret for det faktisk leverede antal.

10. Forbehold

På hjemmesiden tager vi forbehold for evt. trykfejl, udsolgte eller udgåede varer, prisstigninger samt farveforskel mellem billeder og de faktiske varer.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk