Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Billige Studietrøjer

Billige Studietrøjer med Tryk | Få lækre Trøjer med Tryk i Topkvalitet til Studieturen

Studietrøjer med Tryk er et must når I skal på Studietur. Her kan du og din klasse få lækre Studietrøjer med Tryk i Topkvalitet, uden det koster en formue. Vi ved det er vigtigt jeres Studietrøjer med Tryk ikke må være for dyre, for der skal jo også være godt med penge til at have det sjovt på selve Studieturen. Omvendt synes vi også det er en skam hvis I, for at spare penge, må leve med en dårlig kvalitet. Det skal I IKKE hos os! Fordi her får i Billige Studietrøjer med Tryk i Topkvalitet!

Vi kan nemlig levere Studietrøjer med Tryk i Topkvaliteter til samme penge som dårligere kvaliteter ofte koster andre steder. Det kan vi bl.a. fordi vi har vores eget topmoderne tekstiltrykkeri. Så hos os er trykket ikke et fordyrende led, men en naturlig del af processen. Samtidig gør det os i stand til at sikre i altid får det flotteste Tryk i den absolut bedste Trykkvalitet.

En anden grund til vi kan sælge Trøjer med Tryk i Topkvalitet så billigt til dig, er at vi køber meget store mængder hjem af gangen, og derfor har vi nogle af markedets billigste indkøbspriser. De besparelser vi har på indkøbet, giver vi direkte videre til dig og din klasse, så jeres Trøjer med Tryk i Topkvalitet bliver ekstra billige.

Køb jeres Studietrøjer med Tryk hos os, fordi i får Topkvalitet og levering til aftale tid.

Stanford Studie Hoodies

Priser fra: 229,00 DKK


Yorkshire Studietrøje

Priser fra: 199,00 DKK

Luksus Studie T-shirt

Priser fra: 80,00 DKK

Birmingham Studie Hoodies

Priser fra: 209,00 DKK

Ohio Studie Hættetrøjer

Priser fra: 299,00 DKK


  

Sådan får du et tilbud eller bestiller jeres Billige Studietrøjer med Tryk

Du kan kontakte os her, sende en mail eller ringe på 46 40 71 71 for at få et godt tilbud på jeres Billige Studietrøjer med Tryk. Husk at skrive hvilke trøjer og hvor mange af dem du og din klasse er interesseret i, samt hvor meget Tryk i gerne vil have på dem. Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til dig.

Alle tilbud du får er inkl. alle omkostninger. Det gælder både opstartsomkostninger, evt. grafiske tilretninger, fragt og moms. Du er derfor sikker på at der ikke lige pludselig kommer nogle underlige meromkostninger, som står med småt et eller andet underligt sted. Vi giver kun ærlige tilbud med alt inkluderet.

Jeres tegning/tegninger kan du enten scanne ind i høj kvalitet og maile dem til os, eller du kan vælge at sende dem med Posten. Husk aldrig at bukke tegningerne hvis du sender dem med posten, det kan risikere at ødelægge dem der hvor folderne er.

OBS! Det er vigtigt at du skriver jeres skole- og klassenavn når du mailer/sender tegningerne til os, så vi ved de hører til din klasse.

Du kan altid kontakte os her, sende en mail eller ringe på 46 40 71 71, hvis du har spørgsmål. Vi vil så gerne hjælpe dig mest muligt.


Hvordan skal tegningerne være lavet for at jeres Billige Studietrøjer med Tryk bliver så flotte som muligt

Hvis du tegner jeres motiv/motiver i hånden:
Det er vigtigt at du altid tegner på helt hvidt papir, altså hverken ternet eller stribet papir - det er MEGET vigtigt!
Det er også meget vigtigt at du bruger en sort pen til at tegne med, hvis Trykket/Trykkene skal være i 1 farve. Stregerne må ikke blive for tynde, for så kan det ikke trykkes. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os her, sende en mail, eller ringet til os på 46 40 71 71, vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Du kan også vælge at tegne jeres motiv/motiver i farver, det kan vi sagtens trykke (vær opmærksom på at der kan være en prisforskel i forhold til 1-farvet motiver). Det er igen vigtigt at der ikke bliver for tynde streger.

Når tegningen/tegningerne er klar kan du enten sende dem til os med posten, eller scanne dem ind i høj kvalitet og maile dem til os. Husk at skrive din skoles navn og din klasses navn, når du sender/mailer tegningerne, så vi ved hvilken klasse de hører til. OBS! Du må aldrig folde tegningerne uanset om du har tænkt dig at sende dem eller maile dem. Det vil nemlig med stor sandsynlighed beskadige tegningerne. Vi trykker aldrig en tegning der er beskadiget. Først vil en af vores grafikere gøre alt hvad hun/han kan for at udbedre skaden (dette er gratis uanset hvor lang tid vi bruger på det). Lykkedes det ikke mailer/ringer vi til dig og forklare problemet, så vi sammen kan finde en løsning.

Hvis du tegner jeres motiv/motiver på computeren:
Det er vigtigt at du arbejder på en helt hvid flade uanset hvad farve jeres Studietrøjer skal være i. Du skal bruge en sort farve, hvis jeres motiv er i 1 farve, uanset hvad farve Trykket/Trykkene skal være i. Husk ikke at bruge for tynde streger, for så kan det ikke trykkes. Når du gemmer filen skal du enten gemme i pdf, eps, ai, tiff eller jpg. Vælger du at gemme i Tiff eller Jpg er meget vigtigt at du gemmer i en høj opløsning, da tegningen/tegningerne ellers bliver "takket" og grimme.

OBS! Vi trykker aldrig et motiv, hvis det ikke bliver super flot på jeres Studietrøjer. I stedet kontakter vi dig, for i fællesskab at finde en løsning, så i får et førsteklasses resultat.

Når du skal maile motivet/motiverne til os, så husk at skrive din skoles og klasses navn i emnelinjen, så vi ved hvilken klasse tegningen/tegningerne hører til.

Husk vi rigtig gerne vil hjælpe dig, så du er altid meget velkommen til at kontakte os her, mailer eller ringe på 46 40 71 71, hvis du er i tvivl om noget.

 

Tryk på jeres Lækre og Billige Studietrøjer

Vi har eget Tekstiltrykkeri på vores adresse i Kirke Såby. Her bliver alle Studietrøjer Trykt af vores dygtige trykkere. Vi har forskellige Tekstiltryk tekniker, både nye moderne tekniker og de gamle velkendte serigrafiske metoder som er blevet brugt i over 1000 år. Vores trykkere vælger altid den Trykteknik der passer bedst til jeres motiver, så i får de flotteste og mest holdbare Studietrøjer med Tryk. Vi er nemlig beviset på at det er muligt både at være Billig og stadigvæk levere den bedste kvalitet.

 

CSR politik vedr. Billige Studietrøjer med Tryk i Topkvalitet

Hos os er CSR politik ikke bare et smart modeord i "skåltaler" eller flotte fraser når sidemanden skal imponeres. Vi har bygget hele vores koncept op omkring at ingen arbejdere må lide overlast eller arbejde under tvang, samt at ingen børn må arbejde i markerne eller på fabrikkerne. Miljøet må hellere ikke belastes mere end højst nødvendigt. De fabrikker hvor tøjet kommer fra, genbruger op i mod 95% af vandet. Det vand som bliver udledt, kommer igennem renseanlæg der har samme standard som her i Danmark. Fabrikkerne er også forpligtet til at producere så energivenligt som muligt. Til trods for alle disse foranstaltninger kan vi stadigvæk levere Billige Studietrøjer med tryk i Topkvalitet, fordi vi har effektiviseret vores arbejdsgange og fordi vi køber stort ind.

Lidt uddybning om CSR politiken:

Alle ansatte har adgang til frit fagforenings valg, lønninger der er over mindstelønnen i de respektive lande og arbejdstider er ikke overskrider landenes love. Der skal være toiletter nok i forhold til antal ansatte og disse skal kunne bruges efter behov. Der skal også være pauser i løbet af arbejdsdagen og rigeligt med vand både under arbejdet og i pauserne. Der skal være gode boligforhold hvis de ansatte er indkvarteret af fabriksejerne. Der må ikke benyttes børnearbejde samt slave- eller tvangsarbejdere. Ingen ansatte på straffes fysisk eller på andre urimelige måder, ej heller få fratrukket løn ved evt. produktionsfejl. Ansatte må ikke chikaneres under nogen form, uanset hvilken religion eller etnisk oprindelse de har.

Miljøet skal, som tidligere nævnt, også være indtænkt i produktionen. udover de punkter der er nævnt længere oppe i teksten, så må ingen ansatte komme i berøring med- eller indånde giftstoffer, hverken på fabrikkerne hvor tøjet bliver syet, eller på vores Tekstiltrykkeri i Kirke Såby. Der må heller ikke være nogen form for rester af skadelige kemikalier i de færdigproducerede trøjer. Derfor er ingen af de Studietrøjer med Tryk vi sælger allergifremkaldende. Ligeledes kan du gå med alt det Tøj med Tryk vi sælger, næsten uanset hvilke allergier du har (de eneste tidspunkter du ikke kan bruge trøjerne, er hvis du har allergi overfor de stoffer tøjet er produceret i, f.eks. polyester).

Du er meget velkommen til at kontakte os her, pr. mail eller ringe på 46 40 71 71, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores CSR politik.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk