Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Broderi

Broderi & Broderi reklame

Få broderi og broderi reklame.
Broderi anses ofte som værende lidt mere eksklusivt at få på tøjet end tryk. Det er dog ikke alle logoer og alt tøj der er velegnet til broderi. Hvis der er meget fine detaljer i logoet kan det være svært at få disse med i et broderi, da trådens tykkelse sætter en naturlig begrænsning for hvor småt/tyndt det kan blive.
 
Når det er sagt, så giver broderi et meget lækkert og professionelt look, og broderede logoer på tøj sender også et signal om kvalitet og eksklusivitet. Broderi er meget velegnet til:

Men på for tyndt stof som f.eks. alm. T-shirts er broderi ikke så velegnet, da stoffet vil have tendens til at krølle. 
 

Kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for broderi og broderi på tøj. Ring på Tlf.: 4640 7171, eller klik her for at udfylde vores kontaktformular for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye broderi.

 
 
Eksempel på 1-farvet broderi               Eksempel på flerfarvet broderi               Eksempel på flerfarvet broderi  
Send en mail på salg@xpresstryk.dk eller ring på 46 40 71 7146 40 71 71,hvis du har spørgsmål til broderi, eller hvis du ønsker tilbud på tøj med broderi.

Se de mange muligheder for flot profilbeklædning i katalogerne nedenfor. Alt tøjet er velegnet til broderi og/eller Tekstiltryk.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk