Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Cykeltøj

Cykeltøj med Tryk - Her får du Billige priser, høj kvalitet og hurtig levering

Cykeltøj med Tryk er blevet meget populært og udbredt i Danmark. Her på siden finder du et sortiment af cykeltøj som er meget velegnet til tryk. De billige priser og den høje kvalitet er fællestræk blandt alle de viste produkter.

Du vil altid opleve at få dit cykeltøj med tryk leveret hurtigt. Det gælder uanset om din bestilling er på 10 sæt eller på 500 sæt. Har du en fast deadline hvor tøjet skal bruges, kan du oplyse denne når du bestiller. Så sørger vi for at du modtager tøjet i god tid inden.

De 2 mest populære cykeltrøjer er JN Pro Cykeltrøje og JN Pro Cyketrøje full Zip. Det skyldes især den høje kvalitet, den gode pasform samt de utroligt billige priser.

JN Pro Cykeltrøje

Priser fra: 99,00 DKK

JN Lux Cykelbluse

Priser fra: 99,00 DKK

Craft Cykeltrøje

Priser fra: 297,00 DKK

JN Cykel Softshell jakke

Priser fra: 259,00 DKK

Craft Cykeljakke

Priser fra: 399,00 DKK

JN Cykel Tights

Priser fra: 159,00 DKK

Craft Cykel Tights

Priser fra: 299,00 DKK

  

11 gode grunde til at dit firma/cykelklub skal købe cykeltøjet med tryk hos Xpress Tryk ApS

 1. Du kan få skræddersyet en indkøbsaftale der passer perfekt til dit firma/cykelklub hvis du har behov for dette. Nu er det slut med standardaftaler der aldrig passer helt til dit behov.
 2. Din skræddersyet løsning kan forhindre du ligger inde med for mange yderstørrelser og for få størrelser af dem der bliver brugt flest af.
 3. Alt cykeltøj og alt tryk er i høj kvalitet og tåler langtidsbrug.
 4. Du får altid billige priser
 5. Du får altid hurtig levering på dit cykeltøj.
 6. Har du en fast deadline sørger vi for at du får cykeltøjet i god tid inden denne.
 7. Du får tildelt din egen konsulent, så det altid er samme kontaktperson du er i dialog med. Det er med til at forhindre fejl og samtidig slipper du for at skulle forklare samme ting til flere forskellige personer.
 8. Du får altid korrektur til godkendelse inden selve produktionen går i gang. Det sikrer at resultatet bliver nøjagtigt som du gerne vil have det.
 9. Du kan få din helt egen specialdesignet cykeltøjs kollektion fra Craft ved bestilling på helt ned til 30 stk. (gerne fordelt på 3 forskellige produkter f.eks. 10 stk. cykeltrøjer, 10 stk. cykelshorts og 10 stk. cykeljakker). De designere der designer din kollektion er de samme som også har designet det Craft cykeltøj de professionelle hold bruger. Det er tilmed også samme kvalitet (stof, pasform osv.) du får. 
 10. Uanset hvilken model du vælger er det produceret under velordnede forhold, både for de ansatte og for miljøet.
 11. Dit cykeltøj bliver trykt med stor respekt for miljøet. Det betyder bl.a. at alle vores store trykmaskiner er drevet af grøn energi via havvindmøller samt at de trykfarver vi bruger ikke er giftige. De kemikalier vi bruger til afrensning er mere milde end dem der bliver brugt i en alm. husholdning. Dette gælder for alt det cykeltøj der bliver trykt på vores tekstiltrykkeri i Kirke Såby.

Du kan få råd, vejledning, tilbud og bestille ved at maile på salg@xpresstryk.dk eller ved at ringe på 46 40 71 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mvh Xpress teamet.

One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk