Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Julegaver

Firmajulegaver | Her finder du Julegaven som medarbejdere og kunder bliver glade for

 
Firmajulegaver er perfekte til at takke medarbejdere og kunder for et godt år. En firmajulegave glæder og højner moralen hos dine medarbejdere, da det er et bevis på at deres arbejdsindsats bliver værdsat.

Firmajulegaver kommer i alle afskygninger og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at finde den julegave der passer til dine medarbejdere og kunder. Nogen gange er den velkendte fyldte købmandskurv, en æske chokolade eller 3 flasker vin det bedste og andre gange kan brugskunst eller f.eks. en lækker plaid ramme dine modtagere bedre.

Joyful Giftcard - Glæd alle der får gaver af dig


En anden julegave som vinder mere og mere frem er det smarte Joyful Giftcard. Med dette gavekort dine modtagere hver især gå ind på en gavehjemmeside og finde lige den julegave han/hun ønsker sig. Det sikrer at alle får en gave de gerne vil have, da valgmuligheder er virkelig mange. Du får derved fornøjelsen at glæde alle modtagere med en gave efter deres eget ønske.
Der er forskellige priskategorier alt efter hvor meget du ønsker at hver gave skal koste (modtagerne kan ikke se hvilket beløb du har valgt at give for). Du kan læse mere om Joyful Giftcard her.

Få professionel og venlig rådgivning


Du kan kontakte os her, på 88 626 422 eller på salg@onestoppromotion.dk og få råd og vejledning af vores julegave eksperter. Så kan vi i fællesskab få skabt den perfekte julegave til dine ansatte/kunder.

Se det store og lækre sortiment i de flotte online kataloger


Du finder et stort sortiment af julegave muligheder i katalogerne nedenfor. Den røde tråd gennem hele sortimentet er kvalitet, mangfoldighed og glæde. Du kan i ro og mag kigge i katalogerne og blive inspireret til hvilke julegaver du skal give i år.

Bestil flotte og lækre julegaver på salg@xpresstryk.dk eller på 46 40 71 71.
One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk