Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Kasketter

Trucker kasket med Tryk | Den gode gamle 80'er kasket er på mode igen


Beskrivelse
Trucker Kasket med Tryk er en genoplivning af den ikoniske kasket fra 80'erne. Modellen er, ganske som dengang, med hullet mesh bagi og plastspænde i nakken til at justere størrelsen.

Trucker Kasketten har et stort og godt felt foran til dit logo tryk. Vi har eget tekstiltrykkeri og leverer derfor dine Trucker Kasketter med Tryk meget hurtigt.

Trucker Kasket fås både til voksne og børn.

Er det mere billige kampagne kasketter du søger, vil Texas Promotion Kasket med Tryk sikkert være noget for dig. Det både en god og billig kasket der er perfekt til logo tryk.

Ring på 88 626 422 eller mail på salg@onestoppromotion.dk og få et godt tilbud på Trucker Kasketter med Tryk eller broderi.

Priser på Trucker Kasket med Tryk (uden tryk/broderi og ekskl. moms):

Stk. priser

v/10 stk.

v/25 stk.

v/50 stk.

v/100 stk.

v/250 stk.

v/500 stk.

v/1000 stk.

Alle farver

 31,00

 26,00

 25,00

 23,00

 21,75

 20,50

 19,00


Ring på 88 626 422, mail på salg@onestoppromotion.dk eller brug kontaktboksen nedenfor og få et godt tilbud på Trucker Kasketter med tryk eller broderi.


Få et gratis tilbud på Trucker kasket med Tryk | Den gode gamle 80'er kasket er på mode igen

Antal:
Kommentar:

Farver og Størrelser på Trucker Kasket

Trucker Kasketten fås i mange gode farver:
Voksne:
Hvid, Sort, Marineblå, Kongeblå, Musegrå, Lysegrå, Rød, Gold, Sort/hvid, Marineblå/hvid, Lyseblå/hvid, Ocean blå/hvid, Koksgrå/hvid, Flaskegrøn/hvid, Æblegrøn (Ferngreen), Neon grøn/hvid, Rød/hvid, Magenta/hvid, Neon pink/hvid, Lys pink/hvid, Lilla/hvid, Gul/hvid, Neon gul/hvid, Neon orange/hvid.
Børn:
Hvid, Sort, Sort/hvid, Marineblå/hvid, Lyseblå/hvid, Rød/hvid, Lys pink/hvid, Gold/hvid.

Størrelser:
One size til voksne.
One size til Børn.


Andre Alternativer til Trucker Kasket med Tryk

Her kommer nogle gode forslag, hvis du er på udkig efter andre kasketter med Tryk end Trucker Kasketten.

Brandon Kasket med Tryk eller med Broderi er en prisbillig kasket i god kvalitet og med en rigtig god pasform.

MB Baseball Kasket med Tryk eller med Broderi er en rigtig god kasket med en kraftig formbar skygge. Denne kasket fås i mange farver.

Davis Kasket med Tryk eller med Broderi er også en rigtig god kasket, ligeledes med en kraftig formbar skygge. I denne model er der en kontrastfarvet piping i skyggen som er med til at hæve designet. Dette er perfekt, hvis en af dine logo farver passer til kontrastfarven.

Mail til os på salg@onestoppromotion.dk eller ring på 88 626 422, så sørger vi for at du får et rigtig godt tilbud på Trucker Kasketter med Tryk.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk