Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Keyhangers/nøglesnore

Lanyards, Nøglesnore & Keyhangers med tryk

Nøglesnore med tryk, keyhangers med tryk og lanyards med tryk er ord for samme produkt (kært barn har som bekendt mange navne). Nøglesnore med tryk er en af de mest populære reklamegaver og ikke uden grund, for nøglesnore med tryk, keyhangers med tryk og lanyards med tryk bliver brugt af de fleste.
 
Næsten alle ordre på nøglesnore, keyhangers og lanyards vi håndtere bliver produceret og trykt i Polen og østen. Til trods for dette er den normale leveringstid ikke mere end ca. 3 uger fra godkendt korrektur. Og hasteordrer kan endda ofte leveres hurtigere, mod et mindre tillæg. Folks velvære ligger os meget på sinde, og derfor er de lønninger og arbejdsforhold fabrikkerne har langt over FN's minimumskrav. Så du kan med god samvittighed bestille dine nøglesnore, keyhangers og lanyards hos os.
 
Kontakt os næste gang du skal bruge nøglesnore, så er du sikker på at få et godt tilbud, uden der gås på kompromis med arbejdsforholdene.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk