Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Langærmede t-shirts

Tryk på langærmede t-shirts 


Der er mange muligheder for at få lavet tøj med logotryk på, og tryk på langærmede T-shirts bruges af mange firmaer og med god grund. Når du vælger at få sat dit tryk på dine langærmede T-shirt, er det en tillidssag, da et grimt tryk, eller en forkert rådgivning om hvilken vare du bør vælge, kan forringe dit budskab. Tryk på langærmede T-shirts skaber tryghed for kunderne og sammenhold blandt de ansatte. Langærmede T-shirt med tryk højner og synliggør den profil din virksomhed har, da langærmede T-shirts med tryk sender de helt rigtige signaler om enhed, kvalitet og professionalisme til kunder og samarbejdspartnere. 

Når du vælger at få tryk på dine langærmede T-shirts, er det værd at overveje rullekrave modellen og få trykket på selve rullekraven, da det giver et mere seriøst indtryk.

Vi tager din tillid seriøst og hos os leveres der kun tryk på langærmede T-shirts af højeste kvalitet. Hvis du vil se på andre typer T-shirts, kan vi anbefale vores rundhalsede T-shirts med tryk eller måske vores polo T-shirts med tryk. Uanset hvilken type du vælger, er det altid god reklame med tryk på T-shirts.

Kontakt Xpresstryk nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder langærmede T-shirts med tryk. Ring på Tlf.: 4640 7171, eller klik her for at udfylde vores kontaktformular for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye tøj med reklametryk.

 
 One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk