Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Lav Din Egen Billige T shirt


Lav Din Egen Billige T shirt - Hurtig Levering på Lav Din Egen T shirt


Lav Din Egen Billige T shirt
er til dig der har lavet et flot design som du ønsker på T shirts uden det koster en formue. Det kan være det er et firmalogo, en flot tegning i mange farver eller et billede der skal trykkes på T shirtene, det er kun fantasien der sætter grænser, for næsten alt kan lade sig gøre.

Vi kalder konceptet for Lav Din egen Billige T shirt, for vi har så mange forskellige trykteknikker at vi altid kan finde den rette teknik til det rette tryk. Derfor er vi oftes biligere end dem der kun kan trykke på een måde uanset jobbets natur. Mail dit motiv til os på salg@onestoppromotion.dk og oplev hvor billigt det er at få trykt T shirts, uanset om det kun er 10 stk. I skal bruge, eller om det er 1.000 Billige T shirts I skal bruge. 10 stk. er det mindste vi trykker pr. bestilling, men det kan godt mikses, f.eks. mellem 5 T shirts og 5 Polo T shirts, 5 T shirts og 5 Sweatshirts eller hvordan det passer dig bedst. Når du mikser kræver det blot at motivet har samme trykfarve og tryk størrelse.

Vi kalder godt nok vores koncept for Lav Din Egen Billige T shirt, men vi tilbyder også løsningen på mange andre tøjvarer. Ring derfor på 88 626 422 eller kontakt os her og hør om alle de mange spændende muligheder vores nye koncept tilbyder.

Bestil Lav Din Egen Billige T shirt her eller ring på 88 626 422, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at få den bedste løsning.
Lincoln polo t-shirt

Priser fra: 56,00 DKK

Fashion T-shirt med Tryk

Priser fra: 32,00 DKK

 
One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk