Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Løbetøj

Flynn Windbreaker med Tryk | Smart ultra let Løbe Windbreaker


Beskrivelse
Flynn Windbreaker er en ultra let løbejakke som du vil elske at løbe i. Den er åndbar, vind- og vandafvisende og har en lille lynlåslomme bagtil ved lænden.

Få dit logo trykt på Flynn Windbreakers og brug dem til dine medarbejdere/gode kunder/løbehold og se modtagernes glæde når de får løbejakken. Du kan være sikker på at de bliver brugt år efter år og derved bliver dit logo set mange gange.

Få et super godt tilbud på salg@onestoppromotion.dk eller på 88 626 422

Flynn Windbreaker er nem at pakke ned efter brug i den lille opbevaringspose der følger med. Du kan derfor nemt have den med når du løber. Så er du klar hvis vejret bliver lidt køligt.


Få et gratis tilbud på Flynn Windbreaker med Tryk | Smart ultra let Løbe Windbreaker

Antal:
Kommentar:

Farver og størrelser på Flynn Windbreaker

Farver:
Sort, Fluorescerende orange, Fluorescerende gul.

Størrelser:
XXS-4XL.


Beskrivelse af Flynn Windbreaker

Flynn er en ultra let windbreaker i 100% micropolyester.
Den har reflekser på ærmer og ryg, en sidelomme, en lille lomme bagpå ved lænden samt en lille opbevaringspose påhæftet i sidesømmen.

Flynn Windbreaker er nem at pakke sammen i den lille opbevaringspose efter brug.


Andre muligheder indenfor løbetøj

Selvom Flynn Windbreaker er rigtig god så er det muligt at gå en kvalitet op hvis du ønsker det bedste af det bedste, nemlig ved at vælge Craft Mind Blocked Løbejakke.

Det er en god idé at kigge på Ice Cool Løbe T-shirt eller Craft Løbe T-shirts, hvis du også mangler løbe t-shirt med dit tryk på.

Send en mail på salg@onestoppromotion.dk eller ring på 88 626 422, så hjælper vi dig med at finde den perfekte løsning på løbetøj med tryk til dig.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk