Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Nissehuer

Køb Nissehuer med Tryk til din firmajulefest / julearrangement


Nissehuer med Tryk er en sjov gimmick til din firmajulefest eller det juleevent du har planlagt at afholde. Der er flere ting der taler for at vælge Nissehuer med Tryk: Det er sjovt, det vil helt sikkert gøre folk i ekstra godt humør, du får sat den rigtige stemning og så er Nissehuer med Tryk samtidig en virkelig billige julegimmick.

Her finder du flere forskellige nissehuer der er velegnet til dit firmatryk. Du kan vælge mellem den klassiske rød/hvide nissehue, nissehuer i forskellige farvekombinationer, lang nissehue og nissehuer i forskellige flotte skinende farver.


Er der lang leveringstid på Nissehuer med Tryk?

Det helt korte svar er: Nej der er ikke lang leveringstid på Nissehuer med Tryk. Nissehuer med Tryk bliver leveret ligeså hurtigt som alle vores andre lagervarer. Der går derfor ikke mere end ca. 8 arbejdsdage fra din bestilling og til nissehuerne er færdigtrykt. Du kan også få dem leveret på kortere tid hvis det haster. Kontakt os på salg@onestoppromotion.dk eller på 88 626 422, vi sidder klar til at hjælpe dig. 
Send en mail på salg@xpresstryk.dk eller ring på 46 40 71 71, så hjælper vi med at finde den perfekte løsning til dig vedr. Nissehuer med Tryk.


Du kan godt få flerfarvet tryk på dine Nissehuer

Du kan godt få flerfarvet tryk på dine nissehuer. Vi kan trykke over 16 millioner farver på nissehuer, så det er bare med at slippe fantasien løs. Vi hjælper meget gerne med muligheder og pris på disse. Du kan sende en mail på salg@xpresstryk.dk eller ringe på 46 40 71 71, så kan vi i fællesskab finde det trykmotiv og den pris der matcher det du ønsker.

One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk