Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Non-Woven poser

Billige Non-Woven poser med Tryk | Det miljøvenlige alternativ til Plastikposer med Tryk

Billige Non-Woven poser med Tryk er både flotte og slidstærke. Samtidig er de også et miljøvenligt alternativ til Plastikposer med Tryk, da de bliver brugt i meget længere tid. Der er endda lavet undersøgelser der viser at en plastikpose i gennemsnit kun lever i 20 minutter efter første gang de er brugt. Hvorimod en Non-Woven pose med Tryk bruges igen og igen. Derved får du langt mere værdi for dine reklamekroner.

Du er meget velkommen til at ringe på 88 626 422 eller kontakt os her, hvis du ønsker et godt tilbud på Non-Woven poser med Tryk, eller hvis du ønsker en model der ikke findes på siden. Vi har nemlig mange flere muligheder end der er vist her.

Prag Non-Woven Pose

Priser fra: 2,25 DKK

Wien Non-Woven Pose

Priser fra: 3,19 DKK


Leveringstid og priser på Non-Woven poser med Tryk

Vi har mulighed for at trykke Non-Woven poser på vores eget tekstiltrykkeri i Kirke Såby hvis det skal gå rigtig hurtigt. Alternativt kan vi få dem trykt hos vores samarbejdspartner i Europa, eller på den betroet fabrik i Kina vi benytter, alt efter hvor lang tid du kan vente på dem og hvilken mængde du har brug for.


Billige Non-Woven poser med Tryk

Det er muligt at opnå nogle rigtig billige priser allerede fra 250 stk. med en leveringstid der kun er 10-12 arbejdsdage fra godkendt korrektur. Få et godt tilbud her.


Non-Woven poser med Tryk kontra Muleposer med Tryk

Non-Woven poser med tryk er noget billigere end Muleposer med tryk og der er derfor flere og flere der skifter over til disse. Muleposen har dog den fordel, at selvom Non-Woven poser er ganske stærke, så er Muleposer dog endnu stærkere mht. hvor mange kilo vægt de kan bære.

Vores rådgivere har stor erfaring med Non-Woven poser og muleposer. De kan derfor råde dig til hvilken løsning der er mest optimal mht. pris og holdbarhed, hvis du kontakte os her eller ringer på 46 40 71 71 og fortæller hvad de skal bruges til. 


Prøver på Non-Woven poser med Tryk og Muleposer med Tryk

Vi ønsker ikke at sælge en vare som ikke er gør dig glad og tilfreds. Du har derfor mulighed for at få tilsendt en prøve på Non-Woven pose og en Mulepose hvis du er tvivl om hvilken type du skal vælge. Der er ikke købstvang, så du kan frit beslutte dig for ikke at bestille, selvom du har modtaget prøver. Din eneste udgift er fragtomkostningen når du returnere prøverne.


Du kan kontakte os ved at klikke her, ringe på 46 40 71 71 eller sende en mail til salg@xpresstryk.dk

One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk