Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Arbejdstøj Pro-Job

Tryk på Arbejdstøj - Køb Arbejdstøj med tryk hos Xpress Tryk

Tryk på arbejdstøj er en nødvendighed i de fleste virksomheder. Vi har valgt kun at have arbejdstøj med tryk i høj kvalitet. Om du skal bruge arbejdsjakker, arbejdsbukser eller f.eks. overalls kan du købe det her. Vi har egne trykmaskiner, så det er både prisbilligt og hurtigt at købe arbejstøj med tryk hos os. Husk på at tryk på arbejdstøj er en af de mest effektive reklamer der findes.
 
Vi er stolte af at forhandle Projob arbejdstøj som er noget af det bedste på markedet samt Grene arbejdstøj, for med disse 2 mærker er du sikker på at få kvalitets arbejdstøj med tryk. Vi udvikler konstant vores trykmestoder, så tryk på dit arbejdstøj holder så lang tid som muligt. Din tilfredshed med arbejdstøjet og trykket er trods alt vores bedste garanti for at du også vælger os næste gang du skal have nyt arbejdstøj med tryk.
 
Se Projobs størrelses guide i denne pdf. 
 
Kontakt os når du skal bruge arbejdstøj med tryk, så er du sikker på at få kvalitet leveret til tiden.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk