Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsudstyr med Tryk | Få dit logo forbundet med noget trygt og godt

Sikkerhedsudstyr med Tryk er brugt mange steder. Det gælder både for dem som skal have synligt arbejdstøj på og til dem der ønsker at udlevere reflekser med deres logo tryk på.

Vi har et kæmpe sortiment indenfor sikkerhedsudstyr. En del af sortimentet er vist her på siden, men vi kan skaffe i hundredvis af forskellige sikkerhedsprodukter - og alle til meget rimelige priser. Tøv derfor ikke med at kontakte os her, på telefon 88 626 422 eller ved at sende en mail på salg@onestoppromotion.dk, hvis du står og skal bruge sikkerhedsudstyr med dit reklametryk på.

Runde Reflekser

Priser fra: 3,65 DKK


Gymbag Rygsæk

Priser fra: 15,50 DKK

JN Sikkerhedsvest

Priser fra: 19,50 DKK

Løbevest

Priser fra: 86,00 DKK

Slapwrap Refleksbånd

Priser fra: 14,04 DKK

Hundelygte

Priser fra: 16,07 DKK

Cykellygter

Priser fra: 19,95 DKKID Sikkerheds Sweatshirt

Priser fra: 215,00 DKK

 

Sikkerhedsudstyr med Tryk - en virkelig god og synlig reklame for dit firma

Sikkerhedsudstyr med Tryk er en rigtig god reklame for dit firma, da det optræder i forbindelse med produkter der skaber tryghed, synlighed og sikkerhed. Sikkerhedsudstyr med Tryk kan deles ud på messer, til skoleklasser, i hverdagen og i mange andre tilfælde. Det kan også være "tungere produkter" til dine egne ansatte, så som arbejdsjakker og arbejdsbukser i neon farve med de rigtige reflekser så dine ansatte tydeligt kan ses.

Siden her bliver opdateret med en del forskellige sikkerhedsprodukter og synlighedsprodukter. Fælles for dem alle er at de kan bruges i reklameøjemed samtidig med at de er med til at beskytte modtageren. Vi har et langt større udvalg end det er muligt at vise her, så kontakt os gerne på salg@xpresstryk.dk, på telefon 46 40 71 71 eller ved at klikke her, hvis du ønsker et sikkerhedsprodukt der ikke er vist på siden. Chancen for at vores dygtige rådgivere kan finde det til dig er ganske stor.
One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk