Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Skjorter


Skjorter med tryk & skjorter med broderi

Om du skal vælge skjorter med tryk eller skjorter med broderi, bør afhænge af hvad du synes er pænest og hvad skjorterne skal bruges til. Vi har stor ekspertise i hvilke løsninger der er bedst til hvilke formål. Skjorter med broderi har ry for at være meget dyrere end skjorter med tryk. Dette er bestemt ikke altid korrekt. Faktisk er der mange tilfælde hvor en skjorte med broderi er billigere end en skjorte med tryk.
 
En anden myte er at broderi på skjorter holder bedre end tryk på skjorter. Dette er ikke rigtigt. Hvis tryk på skjorterne er udført korrekt, holder det også i hele skjortens levetid. Til denne påstand er få undtagelser, hvor placeringen af logoet bevirker at broderi vil være mere holdbart end tryk. Læs mere om tekstiltryk og broderi her, eller kontakt os med dine overvejelser.
 
Vi leverer ligeså gerne skjoter med tryk som skjorter med broderi. Ring på 88 626 422 eller skriv til os, så får du den bedste rådgivning i valg af skjorter med logo.
 

Pure Poplin Skjorte

Priser fra: 219,00 DKKCambridge skjorte

Priser fra: 164,00 DKKOne Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk