Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tekstiltryk

Tekstiltryk & Tryk af tekstiler

Få tekstiltryk og tryk af tekstiler.
Der findes mange forskellige typer tekstiltryk. Vi har mere end 12 års erfaring i at vurdere og vælge den rigtige type til hver opgave. At vælge den rigtige type tryk afgøre hvor flot og holdbart dit tryk bliver samtidig med at du får det til den bedste pris. Dette er selvføgelig ikke noget du skal tænke over, det klarer vi for dig, så du er sikker på et suverænt resultat til en fordelagtig pris.
 
Vi vil her gennemgå nogen af de mest brugte og populære metoder:
 
Direkte serigrafi tryk: Den mest anvendte teknik som ofte giver den længste holdbarhed. Det direkte serigrafiske tryk er den hurtigste trykmetode og er derfor også velegent til store oplag. Denne metoder er især velegnet til standardprodukter som t-shirts, sweatshirts, skjorter og polo t-shirts.
 
Serigrafisk transfertryk: Dette er en metode hvor der først trykkes på noget specielt papir og derefter bliver trykket varmet overpå tøjet. Denne teknik er næsten ligeså holdbar som det direkte tryk og bliver ofte brugt hvor det er svært at "komme" til med det direkte tryk. Teknikken er også meget velegnet til mindre oplag der genbestilles over flere omgange. Af produkter transfertryk er velegnet til kan nævnes: Tryk i små oplag, kasketter, arbejdstøj, jakker, skjortekraver og mange flere.
 
Digital transfertryk: Er en ret ny teknik som vinder meget hurtigt frem. Digital transfertryk er en meget holbar trykmetode som giver mange fordele. Her er endelig en teknik som gengiver et tryk praktisk taget ligeså flot som var det trykt på papir. Du kan få næsten alle detaljer med i alle farver. Digital tranfertryk er meget velegnet til mangefarvet tryk på alle produkter også i meget store oplag.

Vi er et af de meget få tekstiltrykkerier (der er kun ca. 3)i Danmark som tilbyder alle 4 former for tryk i vores egen produktion. Dvs. vi råder over alle de mest brugte trykformer og kan derved tilbyde dig den bedste løsning til netop din opgave.
 
Digital folietryk: Er en nyere teknik som foregår ved at der printes med en stor blækprinter på en speciel tøj transferfolie som så kan varmes på ligesom et alm. transfertryk. Denne metode er ikke helt ligeså holdbar som alm. transfertryk, men den holder stadigvæk i mange vaske. Denne trykmetode er mest velegnet til mindre oplag hvor trykket er i mange farver.

Klik her hvis du vil du kontaktes omkring Tekstiltryk eller ring på 88 626 42288 626 422.

Se det store uidvalg af profilbeklædning i katalogerne nedenfor. Al profilbeklædningen er velegnet til Tekstiltryk og/eller Broderi.
 
 

 
 
One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk