Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tøj

Sporty Allen vindjakke med Tryk | Åndbar, vind-og vandafvisende


Beskrivelse
Sporty Allen Vindjakke med Tryk er en flot vindjakke der passer perfekt til det danske vejr. Du kan f.eks. bruge jakken til at give dine sælgere et mere sporty look, til chaufførerne eller til mange andre formål.

Du kan også vælge at se andre flotte Vindjakker her.

Sporty Allen Vindjakke med mesh for er åndbar, vind- og vandafvisende. Den har smarte reflekspipings foran, bagpå og midt på kraven. Vindjakken har skjult hætte i kraven, 2 sidelommer, 1 inderlomme, snøre i linningen og justerbar velcro i ærmegab. Der er åbning i ryggen for bedre ventilation.
 
Farver:
Rød, Kongeblå, Marineblå, Sort.
 
Størrelser:
XS-XXL.

Priser på Sporty Allen Vindjakke (uden tryk og ekskl. moms):

Stk. Priser

v/10 stk.

v/25stk.

v/50 stk.

v/100 stk.

v/250 stk.

v/500 stk.
v/1000 stk.

Sporty Allen Vindjakke

359,00

339,00

319,00

285,00

269,00

249,00
233,00Få et gratis tilbud på Sporty Allen vindjakke med Tryk | Åndbar, vind-og vandafvisende

Antal:
Kommentar:

Tryk på Sporty Allen Vindjakke

Vi har eget topmoderne tekstiltrykkeri i Kirke Såby. Her trykker vi al profilbeklædningen inkl. Sporty Allen Vindjakker.

Vi elsker at have trykmaskinerne selv for det gør os bl.a. i stand til at kunne styre trykkvaliteten 100%. Vi bruger altid den trykteknik der passer bedst til dit motiv og de varer du køber. Så er vi nemlig sikre på at du får det flotteste og mest holdbare tryk. 

En anden kæmpe fordel er at vi selv kan styre produktionsplanlægningen. Det betyder at vi praktisk taget aldrig leverer tøj med tryk for sent - vi kan endda prale af kun at have leveret 1 ordre for sent i hele 2014.


Alternativer til Sporty Allen Vindjakker med Tryk

Er Sporty Allen Vindjakke ikke lige den jakke du er interesseret i, så har du heldigvis mange andre muligheder her på siden. Du kan f.eks. se oversigten over Vindjakkerne her.

Et andet virkelig godt alternativ til Vindjakker med Tryk er en Softshell jakke med Tryk. Der er især


Kontakt os og få et godt tilbud på Sporty Allen Vindjakker med Tryk

Vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du ønsker tilbud på Sporty Allen Vindjakker med Tryk (eller hvis du ønsker tilbud på nogle af vores mange andre produkter). Du er derfor meget velkommen til at kontakte os her, via mail eller på telefon 88 626 422.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk