Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tøj

Bestseller Sweatshirt med Tryk | Dit perfekte valg af Sweatshirt


Beskrivelse
Bestseller Sweatshirt med Tryk er dit perfekte valg af Sweatshirts med Tryk, hvis du ønsker en slidstærk sweatshirt som samtidig er virkelig flot forarbejdet.

Vi kan tilmed sælge Sweatshirten til under normalpriserne, så du ekstra meget kvalitet for dine penge. Vælg derfor Bestseller Sweatshirten med Tryk så sparer du både penge og får ekstra god kvalitet.

Send en mail på salg@onestoppromotion.dk eller ring på 88 626 422 og få et godt tilbud

Priser på Bestseller Sweatshirts (uden tryk/broderi og ekskl. moms):

Stk. priser

v/10 stk.

v/25 stk.

v/50 stk.

v/100 stk.

v/250 stk.

v/500 stk.

v/1000 stk.

Alle farver

110,00

 99,00

 95,00

 85,00

 79,00

 75,00

 69,00


Ring på 88 626 422, mail på salg@onestoppromotion.dk eller brug kontaktboksen nedenfor og få et godt tilbud på Bestseller Sweatshirts med tryk eller broderi.


Få et gratis tilbud på Bestseller Sweatshirt med Tryk | Dit perfekte valg af Sweatshirt

Antal:
Kommentar:

Farver og størrelser på Bestseller Sweatshirt

Farver:
Hvid, Sort, Mørk marineblå, Kongeblå, Turkis, Lyseblå, Koks meleret, gråmeleret, Lys sandfarvet, Flaskegrøn, æblegrøn, refleksgrøn, Purple, Bordeaux, Rød, Lys Cerise, Neon orange, Neon gul.

Størrelser:
XS-3XL (Sort, Mørk marineblå og Gråmeleret fås op til 5XL).


Produktbeskrivelse af Bestseller Sweatshirt

Slidstærk lækker sweatshirt i 65% polyester/35% bomuld. Sweatshirten har en dejlig blød inderside, dobbelt stikninger ved hals, ærme og bund og holdbare rib manchetter ved ærmegab og bund. Alt i alt er det en virkelig lækker og meget slidstærk sweatshirt.


Bestseller Sweatshirt med Tryk

Vi har eget tekstiltrykkeri i Kirke Såby. Her er det er en fast regel at vi altid vælger den trykteknik der passer bedst til lige netop dit motiv. hos os er det ikke prisen, men kvaliteten der afgøre trykformen på dine Bestseller Sweatshirts.

Vores trykkere er meget omhyggelige når de trykker og selv den mindste fejl bliver frasorteret. Du kan derfor være sikker på at alle de bestilte Bestseller Sweatshirts med Tryk er i første klasses kvalitet.


Bestseller Sweatshirts med Broderi

Du kan også vælge at få broderet på dine sweatshirts. Vi bruger helt nye broderimaskiner hvilket sikrer dig den bedste kvalitet samtidig med at du slipper for at betale for de dyre hulkort. Her koster broderiopstarten 0,00 kroner.

Den tråd vi bruger er ekstra stærk og holdbar. Samtidig er den så miljøvenlig at den kan indgå i en Øko-Tex certificering sammen med sweatshirten.

Få et godt tilbud på Bestseller Sweatshirts med Tryk ved at maile på salg@onestoppromotion.dk eller ringe på 88 626 422. One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk