Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tøj

Comfort Soft V-hals T-shirt | Gode og billige V-hals T-shirts med Tryk


Beskrivelse
Comfort Soft V-hals T-shirt med Tryk er det perfekte valg, hvis du ønsker billige V-hals T-shirts med Tryk. Comfort Soft V-hals T-shirts med Tryk er bl.a. velegnet til kampagner og events.

Comfort Soft V-hals T-shirt bliver trykt på vores eget Tekstiltrykkeri. Vores dygtige trykkere vælger altid den trykteknik der passer bedst til dit motiv, så du er sikker på at få det flotteste og mest holdbare tryk.

Comfort Soft V-hals T-shirts fås både til mænd og damer.

Ring på 88 626 422, eller få et godt tilbud på

Comfort Soft V-hals T-shirts med Tryk her.


Vi vil anbefale dig at vælge Standard V-hals T-shirt med Tryk, hvis dine V-hals T-shirts med Tryk skal bruges til arbejdsbrug eller andet længerevarende formål. Et andet spændende alternativ er Økologisk V-hals T-shirt med Tryk.

Priser på Comfort Soft V-hals T-shirts (uden tryk og ekskl. moms):

Stk. Priser

v/10stk

v/25stk

v/50stk

v/100stk

v/250stk

v/500stk

v/1000stk

Hvide t-shirts

22,50

17,50

16,75

15,25

14,50

13,50

12,75

Farvede t-shirts

27,00

22,00

20,75

19,25

18,00

17,00

16,00

*Denne t-shirt sælges kun med tryk
Ring på 88 626 422, mail på salg@onestoppromotion.dk eller brug kontaktboksen nedenfor og få et godt tilbud på Comfort Soft V-hals T-shirts med tryk.


Få et gratis tilbud på Comfort Soft V-hals T-shirt | Gode og billige V-hals T-shirts med Tryk

Antal:
Kommentar:

Farver og størrelser på Comfort Soft V-hals T-shirt

Farver:
Mænd:
Hvid, Sort, Mørk marineblå, Marineblå, Kongeblå, Gråmeleret, Rød, Orange, Gul, Flaskegrøn.
Damer:
Hvid, Sort, Marineblå, Kongeblå, Lyseblå, Rød, Lyserød, Gul.

Størrelser:
Mænd: S-XXL.
Damer: S-XXL.


Beskrivelse af Comfort Soft V-hals T-shirt

Comfort Soft V-hals er i 155 g. 100% blød kæmmet, forkrympet og ring-spundet bomuld. V-halsen er dybere i damemodellen.

Ring-spundet bomuld er den fineste og bedste vævning der findes. Det giver en blød og glat overflade, som også er de bedste betingelser for at få de flotteste V-hals T-shirts med Tryk.


Etik og Comfort Soft V-hals T-shirt

Der er ikke gået på kompromis med arbejdsmiljø, sikkerhed eller miljøet, selvom Comfort Soft V-hals T-shirt med Tryk er så billig. Det er også derfor at V-hals T-shirten har opnået at blive Øko-Tex Certificeret. Det sikrer bl.a. at der ikke er nogen form for skadelige eller allergifremmende kemikalier i stoffet. Du kan læse mere om Øko-Tex her.

Udover Øko-Tex Certificeringen så er Comfort Soft V-hals T-shirts også WRAP Certificeret. Det garanterer at alle ansatte på fabrikkerne har frit fagforeningsvalg, gode lønninger, god arbejdssikkerhed, fornuftige arbejdstider, samt at der ikke er brugt slave- eller børnearbejde. Du kan læse mere om WRAP organisationen her (siden er på engelsk).


Alternativ til Comfort Soft V-hals T-shirt med Tryk

Er du mere til den alm. runde hals kan du klikke her og se Comfort soft T-shirten med rund hals. Du kan frit kombinere mellem v-hals og rund hals og opnå den samlede mængderabat (de koster det samme). Du kan også tage et kig på Comfort Heavy T-shirts med Tryk, hvis du ønsker en rundhalset T-shirt med Tryk der holder i rigtig lang tid.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på salg@onestoppromotion.dk eller ringe på 88 626 422. Du kan også bruge vores kontaktformular ved at klikke her.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk