Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tøj

Økologisk T-shirt med Tryk | Miljøvenlig | Lækker kvalitet | Billig pris


Beskrivelse
Her får du en Økologisk T-shirt med Tryk som er så Billig at den næsten ikke koster mere end alm. T-shirts med Tryk. Den Økologiske T-shirt er i virkelig god og holdbar kvalitet, selvom den er så Billig. Vi kan holde de priser vi gør, fordi vi sælger virkelig mange Økologiske T-shirts med Tryk hvert år.

Det er også muligt at få den som Økologisk V-hals T-shirt med Tryk (både til mænd og damer).

Den Økologiske T-shirt er i 155 g. kæmmet, forkrympet, blød og lækker 100% organisk bomuld. Den har en moderigtig smal halsrib med elestan og tappede syninger ved skulderne for bedre holdbarhed. Bomuldens flotte forarbejdning passer perfekt til Tryk. Her er en Økologisk T-shirt hvor der virkelig er tænkt over tingene og kælet for detaljerne.

Denne Økologiske T-shirt fås både til mænd, damer og børn.

Køb Økologiske T-shirts med Tryk fordi de er gode for miljøet, virkelig lækre og meget Billigere end hvad der er normalt for Økologiske T-shirts. 

Priser på Økologiske T-shirts (uden tryk og ekskl. moms):

Stk. Priser

v/10stk

v/25stk

v/50stk

v/100stk

v/250stk

v/500stk

v/1000stk

Hvide t-shirts

52,50

47,50

45,00

42,00

39,75

37,50

35,00

Farvede t-shirts

54,00

49,00

46,50

43,50

41,00

38,50

36,00


Ring på 88 626 422, mail på salg@onestoppromotion.dk eller brug kontaktboksen nedenfor og få et godt tilbud på Økologiske T-shirts med tryk.


Få et gratis tilbud på Økologisk T-shirt med Tryk | Miljøvenlig | Lækker kvalitet | Billig pris

Antal:
Kommentar:

Den Økologiske T-shirt fås i flg. farver og størrelser

Farver:
Mænd:
Hvid, Natur, Sort, Mørk ocean blå, Isblå, Rød, Karry gul, Natur grøn.
Damer:
Hvid, Natur, Sort, Rød, Karry gul, Natur grøn, Lavendel.
Børn:
Hvid, Sort, Rød, Karry gul, Lavendel.

Størrelser:
Mænd: S-XXL.
Damer: S-XL.
Børn: 7/8 - 12/14.


De Økologiske T-shirts og CSR

Der findes flere forskellige grader af økologiske certificeringer, når det kommer til tøj. Vi er glade for at disse Økologiske T-shirts er certificeret som 100% økologiske, hvilket er den bedst mulige certificering. Du er dermed sikker på at få en T-shirt som er 100% Økologisk, når du vælger denne model.

Den Økologiske T-shirt er også WRAP certificeret. WRAP er en uafhængig verdensomspændende organisation, som sikrer at produktionen af t-shirtene sker på en forsvarlig måde for de ansatte og for miljøet. Der er en lang række krav som skal overholdes, for at producenten kan opnå en WRAP certificering. Du kan læse mere om WRAP her (siden er på engelsk).


Alternativer til Økologiske T-shirts med Tryk

Ønsker du ikke økologiske t-shirts, men stadigvæk en model som er uden giftstoffer og som er produceret under gode forsvarlige forhold, vil Comfort Heavy T-shirt med Tryk være et rigtig godt bud. Den er i fantastisk kvalitet samtidig med at den er Øko-Tex og WRAP certificeret.

Vi kan også anbefale Fashion T-shirt med Tryk. Det er en virkelig lækker t-shirt, som er lidt smallere og mere moderigtig i snittet (den er ikke body-fit).

Send en mail på salg@onestoppromotion.dk, kontakt os her eller ring på 88 626 422. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige T-shirts med Tryk, der passer til dine ønsker og dit behov.One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk