Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Messeudstyr

Messeudstyr - Lån messeudstyret gratis - Find alt hvad du har behov for til messen her  Danmarks bedste priser

Messeudstyr er tit en stor og dyr investering.Og hvad skal du bruge messeudstyret til, når messen er slut? Vi har løsningen til dig og alle andre der udstiller på messer: Lån al messeudstyr GRATIS. Ja, jeg skrev GRATIS. Du betaler kun for det print du skal have på. Så skal du bruge en stor flot pop-up bagvæg, 2 roll-ups, 1 messedisk og en brochureholder, så låner du bare det hele her - HELT GRATIS.
 
Det er vores overbesvisning at udstillings- og displaysystemernes kvalitet vil afspejle, hvordan dine kunder opfatter dit budskab. Vi forhandler derfor kun kvalitetsprodukter. Dette gælder naturligvis også printet som vi selv udfører i vores egen produktion og nøje kvalitetssikrer inden du modtager det.
 
Vi tilbyder bla. udstillings-bagvægge, roll-ups, A-skilte, plakater, bannere, hele messesystemer osv. Faktisk har vi så mange løsningsmodeller, at det nemmeste er at sammensætte en løsning, der er udarbejdet specielt til dit formål. Vil du kontaktes omkring udstillingssystemer så klik her eller ring 88 626 422.
 
Vi ser frem til at finde den perfekte løsning til dig.
 
Eksemplar af A-skilte, bandereklame, etc               Eksemplar af roll-up               Eksemplar af pop-up væg
One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk