Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Værdier

Værdier - Xpress Tryk


Miljø

Vi lægger vægt på at skåne miljøet, både når vi vælger produkter til vores sortiment og i den daglige produktion på vores in-house trykkeri.

Derfor bruger vi trykmaling og øvrige materialer i produktionen, der er så miljøvenlige, at vi kan beskæftige gravide medarbejdere  uden sundhedsfare for hverken mor eller barn.


Bæredygtighed

Stort set alle vores tekstiler er økotex-certificerede. Vores sortiment af økologiske tekstiler og reklamegaver er i stadig vækst. Flere af vores strøartikler som for eksempel kuglepenne og musemåtter er helt eller delvist fremstillet af genbrugsmaterialer. Blandt andet fører vi en musemåtte, der er fremstillet af 100% genbrugsplast. Flere af vores kuglepenne er fremstillet af op til 60% genbrugsmaterialer.


Etik

Når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere lægger vi vægt på, at de også bestræber sig på at skåne miljøet og ønsker at drive virksomhed, der bidrager til en bæredygtig udvikling. 

Vi sælger ikke varer, der med vores vidende er produceret af børnearbejdere. Vi ønsker ikke at handle med privatpersoner eller  organisationer, der ikke respekterer almindelige etiske grænser.


Kunder

Ingen kunde er for stor eller for lille. Derfor tæller vores kundekreds alt fra den lokale håndværksmester til sportklubber, store danske og internationale koncerner, kommuner, NGO`er samt en lang række private og offentlige institutioner, organisationer og foreninger.

One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk