Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: T-shirts


T-shirt med tryk - køb kvalitets T-shirts med Tryk her

 
T-shirts med tryk er et af vores største kompetenceområder. Vores fokus er at finde den rigtige t-shirt med tryk til dit behov og sørge for kvaliteten er høj og levering sker til tiden. T-shirts med tryk er en af de bedste reklamer og samtidig signalere ens profiltøj kvalitet.
 
Se vores store sortiment af forskellige rundhalsede t-shirts med tryk. Vi har også moderigtige stræk t-shirts og flotte polo t-shirts. Husk en t-shirt med tryk er en meget stærk reklame for din virksomhed.

Der er flere fordele når dit firma vælger at købe tøj med tryk. For det første får du en brandingværdi ud af det og for det andet bliver dit firma også ofte opfattet mere seriøst når der er tryk på tøjet og når dine ansatte ser ens ud. En tredje fordel er at medarbejdere med ens firmatøj har en tendens til at være mere loyale og sammentømmeret.
 
Ønsker du at bestille tryk på t-shirts, eller høre nærmere om de mange muligheder, så kontakt os her eller pr. telefon på 88 626 422.
 
Her kan du se de mest populære t-shirt modeller:Stærk Profil T-shirt

Priser fra: 25,00 DKK


Slidstærk Polo T-shirt

Priser fra: 56,00 DKK

Classic T-shirt med Tryk

Priser fra: 27,50 DKK

Lincoln polo t-shirt

Priser fra: 56,00 DKK


Fashion T-shirt med Tryk

Priser fra: 32,00 DKK

  

T-shirts med Tryk | Øko-Tex 100

Vi tager meget nøje hensyn til produktionsforholdene og miljøbelastningen når vi vælger vores sortiment. Vi har en ubrydelig politik om ALDRIG at sælge T-shirts som indeholder giftstoffer eller spor af andre typer skadelige kemikalier, hvis der ikke er 100% styr på dette samt streng ekstern kontrol, så vil en sådan t-shirt aldrig finde vej til vores sortiment uanset hvor billig og god den ellers måtte være. Vi vil IKKE være forhandlere til T-shirts med Tryk som kan være til skade f.eks. ved at være allergifremkaldende for brugeren. Derfor overholder samtlige T-shirts som minimum forskrifterne for Øko-Tex 100 certificeringen. Vores holdning til profilbeklædning er at det skal være behageligt og uskadeligt at have på.

T-shirts med Tryk | Produktionsforhold

Mennesker i hele verden fortjener at have det godt, bl.a ved at have et godt arbejde med gode forhold og en god løn.

Det ses desværre gang på gang at produktionsarbejdere i tekstilindustrien ikke behandles godt måske endda for at spare den sidste 50 øre. Det er sørgeligt og trist at se og tænke på - vi vil IKKE være en del af, at støtte sådanne forhold og forretningsmetoder når vi sælger t-shirts med tryk. Og skulle det nogensinde blive nødvendigt for os for at overleve, så vælger vi at lukke vores virksomhed.

Alt Tøj med Tryk vi forhandler er produceret under humane forhold. Der bliver aldrig benyttet straffefanger, slaver eller børnearbejde. Samtidig har de ansatte på tøjfabrikkerne frit fagforeningsvalg, arbejdstid efter landets gældende love og lønninger som ligger over minimumslønningerne i de respektive lande. Det kan nemlig godt lade sig gøre at drive et dansk tekstiltrykkeri og stadig have moral nok til at folk rundt om i verden ikke skal udnyttes af den grund.

Mange af de tøjmærker vi forhandler går faktisk så langt at de enten driver skoler eller giver tilskud til at ansattes børn kan komme i skole. Ofte er de firmaer også engageret i anden form for hjælp i det område hvor deres fabrikker ligger.

T-shirts med Tryk | Miljø

Der findes uhyggeligt mange tøjfabrikker som ikke bekymrer sig det mindste om miljøet, man kunne næsten tro at det var en selvfølge for dem at ødelægge miljøet. Det ses bl.a. ved fabrikker der lader deres ansatte arbejde med giftige kemikalier uden beskyttelse eller f.eks. leder giftigt spildevand direkte ud i samme flod som børn drikker fra og svømmer i. Det resulterer i total døde floder med vand der giver børn (og voksne) alle mulige syg- og dårligdomme.

Vi siger NEJ til sådanne metoder. Det er noget svineri at producere på den måde og det er noget svineri at købe deres varer. Vi sælger kun t-shirts med tryk og andet profiltøj som kommer fra fabrikker der har tænkt bedre miljø ind i deres produktion, bl.a. ved at beskytte de ansatte, genbruge en stor del af spildevandet og rense resten inden det bliver ledt ud i Moder natur. Der findes tekstiltrykkerier og andre tøjsælgere som hellere vil tjene 5% mere end være med til at værne om naturen.

Vi vil meget gerne give dig muligheden for at købe økologiske t-shirts til en rigtig god og rimelig pris. Vi har derfor indgået et samarbejde med Stedman, hvor de sælger deres populære Økologiske t-shirt ekstra billigt til os, mod at vi også sænker vores pris til dig. Du kan derfor købe Økologiske T-shirts med Tryk til langt under den normale markedspris. Prøv selv at tage et kig på Stedman Økologisk T-shirt med Tryk her.

Kontakt os på 46 40 71 71 eller klik her, så hjælper vi dig med at finde de rette t-shirts med tryk til dig, det er både billigt for dig og godt for mennesker og miljø.

© www.xpresstryk.dk - Vi har næsten alt indenfor Rundhalsede T-shirts med Tryk - se også vores populære Polo T-shirts med Tryk.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk