Ring nu på 88 626 422 !
.. og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Miljøvenligpakning
Du er her: Tøj

Tøj med tryk - Reklametryk på tøj og profiltøj i højeste kvalitet

Tøj med tryk er en af de mest synlige reklamer der findes, og derfor er tøj med tryk meget vigtigt for de fleste firmaer. Enten som firmabeklædning eller i promotion- og reklameøjemed. Firmaets medarbejdere bliver levende reklamesøjler når de bevæger sig rundt i nærmiljøet. 
 
Tøj med tryk sender et signal til samarbejdspartnere, kunder og ansatte om, at i dit firma, er det meget vigtigt at kvaliteten er helt i top, og profiltøj i høj kvalitet er også med til at skabe et stærkt sammenhold i firmaet, da den rette firmabeklædning med tryk i perfekt kvalitet, binder de ansatte sammen, så de ligner og føler sig mere som en enhed. 
 
Vi leverer både reklametryk på tøj og tekstiltryk i højeste kvalitet, og de mange muligheder der er for at sætte et personligt præg på firmaets tøjprofil via unikke tryk, gør tøj med tryk til en af de billigste og mest effektive måder at reklamere på. Så om det f.eks. er T-shirts med tryk eller jakker med tryk, du ønsker, kan du trygt handle hos os. Vi har mange års erfaring i at levere profiltøj i høj kvalitet - til tiden!
 
Kontakt Xpresstryk nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder dit tøj med tryk. Ring på Tlf.: 4640 7171, eller  klik her for at udfylde vores kontaktformular for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye tøj med reklametryk.
 
Se nogle highlights nedenfor, inden du går på opdagelse på hjemmesiden.


Mount Wall Vinterjakke

Priser fra: 449,00 DKK


Craft Aspen Jakke

Priser fra: 750,00 DKK

Økologisk T-shirt

Priser fra: 35,00 DKK

Bestseller Sweatshirt

Priser fra: 69,00 DKK

Pure Poplin Skjorte

Priser fra: 219,00 DKK


Slidstærk Polo T-shirt

Priser fra: 56,00 DKK

Sporty Allen vindjakke

Priser fra: 233,00 DKK


Melvin fleece jakke

Priser fra: 154,00 DKK

 
Send en mail på salg@xpresstryk.dk eller ring på 46 40 71 7146 40 71 71, vi sidder klar til at give dig et godt tilbud på tøj med tryk og/eller tøj med broderi.

Se meget mere tøj i katalogerne nedenfor. Alle varerne er beregnet til at du kan få trykt og/eller broderet dit logo på.


One Stop Promotion ApS. Søndervej 6. 4050 Skibby. Tlf.: 88 626 422. CVR: 39482142. Mail: salg@onestoppromotion.dk